Versies toont eerdere toestanden van uw plan, de nieuwste bovenaan. Zet er een terug, of download hem als bestand.
Terug naar een eerdere versie: stap voor stap
1. Open Versies
Klik rechtsboven op …, open Bestand en kies Versies…. In Mijn woningen staat Versies ook bij de gegevens van een woning.
2. Kies een versie
Elke regel toont wanneer hij bewaard is. In uw account ziet u ook wie hem bewaarde.
3. Terugzetten of downloaden
Klik op Deze versie terugzetten. De toestand daarvoor blijft bewaard als versie. Wijzigingen die nog niet in uw account staan, worden eerst bewaard; kan dat niet, dan wordt er niets teruggezet en zegt het venster waarom. Of klik op Downloaden als bestand voor een .sqm.
Meldingen die u kunt zien
- Nog geen eerdere versies. Ze verschijnen hier terwijl u verder werkt.
- U bent offline. Terugzetten kan alleen met verbinding. Er is niets veranderd.
- Niet teruggezet: uw laatste wijzigingen staan nog niet in uw account en zouden verloren gaan. Er is niets veranderd. Zet de versie terug zodra de balk zegt dat het plan bewaard is.